RN DIREKT#150: 1 maj i Uppsala, Digitalt motstånd och heta nyheter
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Robert Eklund gästar kvällens Radio Nordfront för att berätta om den nya lagen om hemlig dataavläsning. Dessutom diskussioner om 1 maj i Uppsala och en genomgång av veckans nyheter.

Under veckan utannonserades på Nordfront att Nordiska motståndsrörelsen kommer att fira den nordiska arbetaren genom ytterligare en traditionsenlig 1 maj-demonstration, detta år i Uppsala. Radio Nordfront-gänget kommer att diskutera den planerade demonstrationen, varför det är viktigt att demonstrera på 1 maj samt dela med sig av några av sina bästa 1 maj-minnen.

Dessutom är det äntligen dags för ett nytt segment av Digitalt motstånd. Robert Eklund kommer att göra lyssnarna kanske mer paranoida än någonsin, genom att berätta om den nya lagen om hemlig dataavlösning, som kommer att börja gälla under våren.

Under kvällens nyhetssvep kommer man bland annat att diskutera:

Missa inte det!

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Veckans RN-mem: Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på det senaste avsnittet av Ledarperspektiv, där Fredrik Vejdeland och Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg diskuterar medier, såväl sociala som alternativa och judiska: Listen to "Ledarperspektiv #58: Judisk media och nationell media. Traditionell som "social"" on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost: