RN DIREKT#144: Polen, Henrik Palmgren och veckans nyheter
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästas Radio Nordfront av ingen mindre än Henrik Palmgren från Red Ice TV. Dessutom nyhetssvep i vanlig ordning, samt en avrapportering från Holmqvist om vad han pysslat med i Polen.

Efter ett kort uppehåll på grund av ett allvarligt fall av man cold är Radio Nordfront äntligen tillbaka. Simon Holmqvist kommer att berätta lite om vad han och Robert Eklund gjorde i Polen, vilket man redogjort mer detaljerat för i senaste avsnittet av Studio Bothnia.

Dessutom gästar Henrik Palmgren från Red Ice TV för att snacka Youtubecensur och mycket mer.

Kvällen avrundas i vanlig ordning med nyhetssvep, som bland annat kommer att ta upp följande nyheter:

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Tobias Lindberg och Pär Öberg. Producent är Max Rosenfors.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Veckans RN-bild:
SS-dolk på antikvariat i Warszawa med inskriptionen "Meine Ehre heißt Treue" (Min ära heter trohet). Foto: Nordfront. Klicka för förstoring.
Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Då kan du se denna spännande trailer från en kommande Auschwitz-dokumentär som Simon Holmqvist och Robert Eklund har filmat på plats i Polen:

Bonus meme:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost: