RN DIREKT#142: Agerhäll och Bergqvist om återvandring och SD
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt av Radio Nordfront gästar Henrik Agerhäll och David Bergqvist, som under dagen varit talare på en manifestation i Stockholm. Dessutom nyhetssvep och Digitalt motstånd.

Denna vecka är Radio Nordfront tillbaka på sin ordinarie tid och dagen till ära har man bjudit in två av de talare som manifesterat mot folkutbytet och för återvandring på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm under söndagen. Henrik Agerhäll och David Bergqvist har båda en bakgrund inom Sverigedemokraterna, men opinionsbildar nu självständigt från sitt parti.

Man kommer att diskutera dagens manifestation, varför återvandring är så viktigt och varför SD inte längre är ett relevant parti för svenskvänliga krafter.

Efter det kommer Radio Nordfront-gänget att köra ett nyhetssvep, där man kommer att diskutera bland annat:

Avsnittet kommer också att avslutas med ett nytt segment av Digitalt motstånd med Robert Eklund.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Veckans RN-mem:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost: