RN DIREKT#282: Veckornas frågor och poddande snutkärringar SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 20:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 20:00. Medverkar gör som vanligt Martin SaxlindSimon HolmqvistPär Öberg och Tobias Lindberg.

Eftersom RN glömde diskutera förra veckans ”Veckans fråga” angående vilken kandidat Nordfronts läsare anser bör bli president i USA kommer man att diskutera den frågan och även gå igenom resultatet. RN kommer också att diskutera denna veckas ”Veckans fråga” som är ”Vilken sida står du på i kriget mellan Ukraina och Ryssland?”.

RN-panelen har också lyssnat på ett avsnitt av podden ”Över min döda kropp” som drivs av två före detta kvinnliga poliser. Har de något vettigt att säga eller är det bara skräp?

Detta och mycket mer i kvällens Radio Nordfront.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS