RN DIREKT#277: Vi förnekar förintelsebluffen medan det fortfarande är lagligt! SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Martin SaxlindPär Öberg och Tobias LindbergSimon Holmqvist är på resande fot men hoppar förhoppningsvis in i programmet om han hinner.

Ikväll kommer RN passa på att förneka förintelsen lite extra. Dels med anledning av den 20 april och dels med anledning av att regeringen nu överväger att införa lagar för att fängsla alla som öppet tvivlar på att 6 miljoner judar blev till tvål och lampskärmar under andra världskriget. Lokförarstrejken i Stockholm och andra aktuella nyheter samt frågor från lyssnarna kommer också avhandlas i programmet.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS