RN DIREKT#274: 30 år sedan belägringen av Waco SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 20:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 20:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg.

Just nu är det 30 år sedan den federala belägringen av Waco pågick, som slutade med att över 76 människor dog, inklusive 20 barn. Donald Trump inledde nyligen sin presidentvalskampanj i staden och Netflix har släppt en dokumentärserie om incidenten som Radio Nordfront-gänget har sett.

Radio Nordfront kommer även att diskutera första april-skämt, Nordiska motståndsrörelsens första maj och Saxlinds artikel om hur pedofiler kan hanteras i ett icke-liberalt samhälle.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans Öberg-fynd:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS