RN DIREKT#261: Kanye West och oidentifierade flygande föremål SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 20:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 20:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär ÖbergTobias Lidnberg och Max Rosenfors.

RN kommer att diskutera veckans stora nyhet: Att Kanye West kommit ut som hitlerist. Dessutom diskussioner om de låga födelsetalen i Sverige.

Sist men inte minst kommer RN att diskutera den så kallade UFO-frågan. Varför har den djupa staten i USA blivit så öppna om att till synes oidentifierade farkoster regelbundet kränker det amerikanska luftrummet? Får vi besök av främmande världar eller är det något annat på gång?

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS