RN DIREKT#258: Nordfronts 10-årsfest och Theodors spökbur SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Max RosenforsTobias Lindberg kan dessvärre inte vara med ikväll.

RN kommer att diskutera förra helgens lyckade jubileumsfest för Nordfront, samt fallet Theodor Engström som Holmqvist skrivit om i artikeln ”Theodor kraschade sin spökbur i monsterträdgården”.

Dessutom gästar Henrik Pihlström direkt från Polen, där han deltagit i helgens självständighetsmarsch i Warszawa,

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS