RN DIREKT#255: Den blåbruna regeringen och feministisk CIA-revolt i Iran SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Shahrokh Razavi Radio Nordfront för att hjälpa analysera vad som sker i Iran just nu. Dessutom diskussioner om den nya regeringen och relaterade nyheter.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg.

Dessutom deltar en återkommande och uppskattad gäst, nämligen iraniern Shahrokh Razavi. Han ska berätta mer om de pågående revolterna i sitt hemland, som beskrivits som ”feministiska”. Vem och vilka ligger bakom? Vilka konsekvenser kan de få? Och hur passar det ihop med den pågående geopolitiska situationen? Detta och många fler frågor kommer RN att försöka reda ut under kvällen.

Dessutom diskussioner om Ulf Kristerssons (M) nya regering, det så kallade Tidö-avtalet samt nyheter relaterat till detta. Slutligen kommer RN att diskutera Rebecka Fallenkvisttrollande och hennes avstängning från SD.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS