RN DIREKT#251: Valet 2022 och Den enda valpodden SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder gästar Nordisk Radios chef Fredrik Vejdeland för att berätta om Den enda valpodden, som nu sänt i två veckor. Dessutom diskussioner om det stundande valet.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg. Gästar gör Nordisk Radios chef Fredrik Vejdeland, för att prata om satsningen Den enda valpodden.

Radio Nordfront kommer också att diskutera valrörelsen och det stundande valet, samt vetenskapstidskriften Natures beslut att censurera politiskt inkorrekta vetenskapsartiklar.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-mem

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS