RN DIREKT#250: Att överleva apokalypsen SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront en stor preppingsspecial med tanke på de hårda tider som väntar i Europa.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg.

Då Europa står inför inflation, energibrist, livsmedelsbrist och kanske till och med krig är det viktigt att vara förberedd för alla eventualiteter. Pär Öberg och Tobias Lindberg har intresserat sig för prepping i många år och kommer att dela med sig av sina bästa erfarenheter och tips.

Martin Saxlind har dessutom besökt den alternativa bokmässan och kommer att berätta mer om detta.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-mem

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS