RN DIREKT#248: Samtal med Fredrik Hagberg om Nordisk Ungdom SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Fredrik Hagberg gästar Radio Nordfront för en diskussion med fokus på Nordisk Ungdom.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindTobias Lindberg och Pär Öberg.

Gäst i kvällens program är den nationella veteranen Fredrik Hagberg som var med och grundade Nordisk Ungdom 2010 och ledde organisationen som dess talesperson från och med 2015 fram tills nedläggningen 2019.

Fokus för kvällens sändning blir därför Nordisk Ungdoms historia och aktivistiska bedrifter. Läsare och lyssnare har också fått möjlighet att i förväg skicka in frågor till Hagberg. Det går även under själva sändningen att försöka få in frågor via den fristående Telegram-chatten som många lyssnare hänger i.

Fredrik Hagberg går idag att följa på Twitter och han medverkar i vissa av podden Motströms sändningar tillsammans med bland andra Jonas De Geer och Patrik Forsén.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Veckans RN-mem

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS