Sommarextra Radio Nordfront: Den svenska lögnpressen visar sitt fula tryne efter Visbydådet SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll 20:00 kommer Radio Nordfront sända live för att ta semester ifrån semestern  I avsnittet kommer Nordiska motståndsrörelsen ledare Simon Lindberg medverka för att tala om Visbydådet.

I avsnittet kommer vi ta med den vanliga uppsättningen av Simon Holmqvist som programledare, och hoppas på att några av de andra medarbetarna Pär ÖbergTobias Lindberg och Martin Saxlind även kan medverka.

Ämnet är givetis Visbydådet, som skedde igår under Almedalsveckan, där en 33-årig man knivhögg en 60-år gammal kvinna som senare avled på grund av sina skador.

Detta dåd och de kopplingar till Nordiska motståndsrörelsen som lögnmedierna i Sverige försökt göra kommer Simon Lindberg att medverka i avsnittet för att kommentera. Idag publicerade även Lindberg en artikel med rubriken ”Kopplingar till Socialdemokraterna hos misstänkta Hagsätra-skyttar” på organisationens hemsida motståndsrörelsen.se.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Veckans RN-collage:

Här följer ett litet collage som redogör ett axplock av olika lögnmediers publikationer i samband med Visbydådet.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS