RN DIREKT#240: Kommer turkarna frälsa Norden från total militant globalism? SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Radio Nordfront är tillbaka och sänder live i krigets Europa.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör som vanligt Simon HolmqvistMartin SaxlindTobias Lindberg och Pär Öberg.

Ikväll kommer RN att diskutera masskjutningen i USA, kriget i Ukraina och den forcerade Nato-hetsen i Sverige och Finland. Kommer Turkiet att stoppa Natos slutgiltiga övertagande av Norden?

Dessutom eventuellt något vi pratade om förra veckan, som vi inte helt har kläm på ännu. Missa inte det!

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS