RN DIREKT#239: Roe v. Wade och “det stora fosterländska kriget” SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll klockan 19.00 sänder Radio Nordfront, med Marcus Hansson som gäst.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Ikväll kunde dessvärre varken Martin Saxlind eller Tobias Lindberg delta. Däremot gästar Nordfrontskribenten Marcus Hansson för att diskutera sin senaste artikel ”Reflektioner angående debatten om konflikten i Ukraina” tillsammans med Simon Holmqvist och Pär Öberg.

RN kommer även att diskutera den pågående abortdebatten i USA, med anledning av att Högsta domstolen är på väg att upphäva domen ”Roe v. Wade” som garanterar abort som en konstitutionell rättighet.

Man kommer även att kommentera morgondagens firande av segern i det så kallade stora fosterländska kriget i den ryska världen, vad detta har för betydelse för Ryssland idag och vad det kan komma att få för konsekvenser i det pågående kriget i Ukraina.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS