RN DIREKT#224: Bögarnas eviga lidande SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästas Radio Nordfront av Marcus Hansson.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör Martin SaxlindTobias Lindberg och Pär ÖbergMarcus Hansson hoppar också in som ersättare för Simon Holmqvist.

Programmet kommer bland annat att behandla hur de stackars bögarna nu badar i syfilis, just när samhället precis har räddat dem från HIV. Gör bögarna något fel eller är det bara gud som är elak och straffar dem med olycka?

Det kommer också bli prat om corona och hur den rikaste procenten i USA har blivit ännu rikare under pandemin. På samma tema ska det även gås igenom hur staten och kapitalet anlitat vänsterradikaler för att kampanja till stöd för Storbritanniens coronapolitik.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS