RN DIREKT#223: Metaverse SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästas Radio Nordfront av Robert Eklund och Facebooks nya Metaverse-satsning som kommer diskuteras.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. I vanlig ordning deltar Simon HolmqvistMartin SaxlindTobias Lindberg och Pär ÖbergRobert Eklund gästar också programmet.

Programmet kommer bland annat avhandla Metaverse, hur vit mjölk förtrycker svart kaffe och ett nytt NS-tips.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS