RN DIREKT#220: Intervju med Mike Enoch SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT  Ikväll gästas Radio Nordfront av ingen mindre än Mike Enoch som kommer att berätta om förra månadens stora händelser i USA.

Som vanligt sänder Radio Nordfront live ikväll klockan 19. Medverkar gör Martin SaxlindPär Öberg och Tobias LindbergSimon Holmqvist måste löneslava och missar programmet.

Kvällens sändning blir speciell och kommer att hållas på engelska då Radio Nordfront gästas av Mike Enoch från The Right Stuff och National Justice Party. Programmet kommer därför uteslutande att fokusera på amerikanska nyheter:

Det blir förmodligen också en del allmänt diskuterande om den amerikanska alternativhögerns framväxt, repressionen efter Charlottesville och den nationella rörelsens framtid i USA.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected].

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS