RN DIREKT#219: Kris och korruption – regering och transvård SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll diskuterar RN förstås veckans regeringskris, där Sverige nästan fick sin första kvinnliga statsminister. Dessutom kommentarer om veckans Uppdrag Granskning om den så kallade transvården.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan sju. I vanlig ordning deltar Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Tobias Lindberg och Pär Öberg.

Veckans regeringskris samt Uppdrag gransknings uppseendeväckande program om den svenska så kallade transvården är bland de ämnen som kommer att avhandlas.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS