RN DIREKT#218: Polen håller gränsen och Kyle Rittenhouse friades! SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Kvällens sändning bjuder på två gäster, utrikesnyheter samt lite prat om Organisationsdagarna och de senaste coronanyheterna.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan sju. I vanlig ordning deltar Martin SaxlindTobias Lindberg och Pär Öberg – förhoppningsvis hinner även Simon Holmqvist hoppa in mitt i programmet. Denna sändning gästas också av två gäster!

Kvällens schema:

  • Organisationsdagarna 2021.
  • Oskar gästar för att prata om rättegången och den friande domen mot Kyle Rittenhouse som inte gjorde något fel.
  • Milo från Polen gästar igen för att berätta om den årliga självständighetsmarschen som nyligen ägde rum samt migrantkonflikten mellan Polen och Vitryssland.
  • De senaste coronanyheterna.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS