RN DIREKT#213: Ständigt krig med staten och sionisterna SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Robert Eklund gästar kvällens avsnitt där husrannsakningar, HMF-rättegångar, Facebook-krångel och mycket annat kommer avhandlas.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan åtta. Medverkar gör Simon HolmqvistMartin Saxlind och Pär ÖbergTobias Lindberg har fått ledigt för att slakta djur.

Kvällens ämnen är:

  • Saxlind berättar om det ovälkomna polisbesöket i hans bostad.
  • Öberg berättar om rättegången mot Hampus Maijala och Motståndsrörelsen.se.
  • Robert Eklund gästar för att prata om hur flera Facebook-tjänster nyligen låg nere och att WhatsApp är en osäker skitapp.
  • Twitterflödes-tagningar: 1. Katerina Janouch hyllar polisens våld mot fotbollssupportrar. 2. Ivar Arpi går full Simon Holmqvist – säger att judarna alltid har Israel att fly till men att svenskarna inte har något reservland.
  • Kanske ett bonusämne om det hinns med!

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS