RN DIREKT#212: Bulgariskt jubileum och välfärdsstatens matematik SWISH: 0700749652 

RADIO NORDFRONT. Ikväll berättar Saxlind mer om BNS 20-årsjubileum i Bulgarien. Dessutom uppföljning Hanif Bali, bomben i Göteborg och vaccin till barn.

Ikväll fortsätter diskusssionerna kring den moderate riksdagsmannen Hanif Bali, som hamnat i blåsväder och tagit timeout efter att en minderårig flicka anklagat honom för olämpligt beteende. Nu har förundersökningen mot Bali lagts ned, så vad händer nu?

Dessutom berättar Saxlind mer om sin resa till Bulgarien, där han deltog i firandes av Bulgariska nationella unionens (BNS) 20-årsjubileum.

Vi uppmärksammar även att ett stort antal läkare öppet ifrågasätter Folkhälsomyndighetens råd att vaccinera barn så unga som 12 år mot covid-19 och en artikel från Fria Tider om att två miljoner medborgare försörjer en befolkning på 10 miljoner i Sverige.

Detta och mycket mer i kvällens avsnitt som börjar klockan 19.00!

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS