RN DIREKT#205: Digitalt motstånd om ANOM och Erik Syds förlust
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Robert Eklund för att berätta mer om hur FBI och andra polismyndigheter skapade en krypterad app för kriminella.

Under veckan avslöjades Operation Trojan Shield, ett internationellt samarbete mellan flera polismyndigheter världen över. Allt började med att FBI fick kriminella över hela världen att använda appen ANOM, som man själva hade full kontroll över. Detta har lett till hundratals gripanden världen över, 155 hittills bara i Sverige, och beslag av enorma mängder narkotika och vapen.

Ikväll gästar Robert Eklund för att berätta mer om detta kanske största tillslag någonsin mot organiserad brottslighet och de konsekvenser det eventuellt kan ha för IT-säkerhet.

Dessutom kommenterar förstås Radio Nordfront att Högsta domstolen inte tar upp Göteborgsfallet, lanseringen av Blåsvarta rörelsen i Finland samt andra nyheter från veckan.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionord[email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

VECKANS RN-BILD

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS