RN DIREKT#204: Nationaldagen och Cissi Wallins nya kläder
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt diskuterar Radio Nordfront nationaldagen, Cissi Wallins über-pudling och mycket annat.

I dag är det den svenska nationaldagen, en dag då många nationella gillar att på något sätt fira eller uppmärksamma det svenska. Men vad är det egentligen som nationaldagen betyder och är det värt att fira?

Dessutom diskussioner om den uppkomna debatten rörande huruvida invandrare bör känna “tacksamhetsskuld” gentemot Sverige.

Radio Nordfront kommer också att diskutera kändisfeministen och manshaterskan Cissi Wallins helomvändning i manshatarfrågan och homolobbyns bakslag när JO kritiserade en rektor som tvingade elever att delta i ett pridejippo.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

VECKANS RN-BILD:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS