RN DIREKT#203: Kavla upp och tjäna krypto
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Krypto, vaccin och antisionism står på agendan i kvällens sändning av Radio Nordfront.

Ikväll gästas Radio Nordfront av Robert Eklund som i denna upplaga av Digitalt motstånd kommer att berätta om hur alla som äger en inte alltför gammal dator kan tjäna lite Bitcoins genom programmet Nicehash.

I kvällens program diskuteras även:

  • Uppföljning om den israeliska aggressionen mot Palestina som diskuterades i förra avsnittet.
  • Pär Öberg kavlar ner flanellskjortan i protest mot Kavla upp-kampanjen och menar att (((ägarförhållandena))) inom läkemedelsindustrin ser likadana ut som inom media och storfinans.
  • Tobias Lindberg berättar om färdtjänstinvandraren Adham El Heich som våldtog en 17-årig funktionshindrad svensk flicka vid två tillfällen, bjöd med tre vänner som fick delta i våldtäkterna och sedan delade filmer från övergreppen till släkt och vänner på Snapchat.
  • Simon Holmqvist vill förinta det svenska språket som försvaras av Martin Saxlind och alla andra som förstår att det vore kätteri att försöka ersätta “de”/dem” med låtsasordet “dom”.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

VECKANS RN-MEM:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS