RN DIREKT#201: Slutord om Svenska Akademien, rasism och metal
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll diskuterar Radio Nordfront aktuella händelser och gästas av både juristen Henrik Johansson och två rockstjärnor.

Radio Nordfront sänder live kl 19 som vanligt ikväll. Medverkar gör Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg.

Gästar gör också juristen Henrik Johansson som besegrade Svenska Akademien och ikväll sätter punkt för det ärendet.

Förutom Henrik gästar två musiker, Samuel och Timo, från Nordic Storm  Radio Nordfront för att berätta om sin musik och framtidsplanerna nu efter att de gjorde skivdebut genom sin medverkan på Motstånd.

Andra ämnen ikväll:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

VECKANS RN-BILD:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS