RN DIREKT#198: Res dig, vår storhetsdröm om herraväldet i Norden!
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Radio Nordfront sammanfattar en vecka full med vita piller. Gästar gör Jonas De Geer.

Under veckan vann Nordfront en stor seger mot Svenska Akademien i Patent- och marknadsdomstolen, som lämnade Akademiens talan om att förbjuda Nordfront att citera klassiska svenska författare utan bifall.

Under torsdagskvällen kommenterade Radio Nordfront detta i en extrainsatt sändning, men det har hänt fler saker under veckan som behöver kommenteras.

Dessutom diskussioner om den avslöjade “stirrmannen” från “nazi-spottning” som avmaskerades av Avmaskerat under veckan.

Ikväll kommer vi också att spela musik med texter från vårt svenska kulturarv, för att fira vår fortsatta rätt till det.

Jonas De Geer gästar Radio Nordfront ikväll och vikarierar för Tobias Lindberg. Observera också att sändningen börjar klockan 20:00.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv “ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på [email protected]

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

VECKANS RN-MEM: Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på senaste avsnittet av Ledarperspektiv, som bemöter påståenden om "en organisation i kris":

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS