NR Småland #8: Stulna flaggor, vattendrag restaureras, klimatmarch och turism på Öland

NR Smålands åttonde avsnitt.

  • Näste 7 åker till Göteborgsrättegångarna.
  • Prideflaggor stulna i Emmaboda.
  • Förbud krävs mot “nazistiska grupperingar och demonstrationer”.
  • Klimatmarch i Ölands Skogsby.
  • Varning för älgolyckor.
  • Åar ska räddas och restaureras, med hjälp av EU-pengar, i Kalmar län.
  • Turismens inverkan på Öland.

 

NR Småland är ett sundare alternativ till dagens dekadenta lokalradiokanaler. Ett program som med stolthet inte är genuscertifierat, HBTQ godkänt eller gått genom åsiktsförtryckets filter.

Som en del i Nordisk Radio så är vi en nationalsocialistisk lokalradio som behandlar Småland och det småländska folkets vardag. Vare sig du är till Småland inflyttad eller smålänning i exil så kommer vi att hålla dig uppdaterad om en del av händelserna bakom rubrikerna, det som lögnmedia vill dölja för smålänningen i gemen. Vi gräver i notiser för att finna det som systemet försöker sopa under mattan.

Vi vänder inte blad, vi försöker vända på vart enda blad.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

3
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentarstråd
1 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
2 diskussionsdeltagare
Magnus WardmoFredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika Lampenschirm
Lyssnare

Jag tycker verkligen det är oförskämt av dem att skylla på “nazister” när det är några av deras “släktingar” som hotar dem. Men de gör det av taktiska skäl. Och de kan inte skicka polisen och politikerna på invandrare som vill upprätthålla sharia i sina områden. Dessutom är den vita nordiska befolkningen huvudmålet för all sån ful påverkan. Allt fler bör inse att vi måste forma vårt samhälle själva. Inte förvänta oss att några ombudsmän och representanter ska göra det åt oss.

Fredrika Lampenschirm
Lyssnare

Jag tycker ni är för snälla mot Greta. Många ickehatare är det. Som youtubern Henrik Jönsson och Svegotgänget. Tex. Hon är 16 år. Ändå betraktar alla goda nazister henne som ett barn som inte har något ansvar. Alla gör självklart rätt i att främst kritisera alla flrbannade vuxna som utnyttjar henne. Men varför kan en 16-åring inget nuförtiden, och förväntas inte ha något förstånd? Har IQ nivån sjunkit i Sverige på grund av svenskarna själva också? För länge sedan bildade många 16-åringar familj och kunde ansvara för det viktogaste som finns, en familj. En 16 åring idag kan i princip… Läs mer

Magnus Wardmo
Redaktör

Nu kan jag bara svara för mig själv och NR Småland. Anledningen till att vi inte vill kritisera Greta som person är att hon har diagnosen Aspbergers och har ytterligare psykiska problem som hon inte kan påverka. Hon är helt och hållet i våldet på sina föräldrar och den sekt som byggts upp kring henne. Hade hon varit en normal 16-åring skulle det varit annorlunda, och då inte bara från vår sida skulle jag tro. Gällande dagens 16-åringar kontra tidigare ungdomar så är det ju väldigt många som inte växer upp alls i dagens samhälle, utan beter sig lika ansvarslöst… Läs mer