NR Småland #3: Otrygga åldringar, offerkoftepolitiker och “Vem fan är Kajsa Kettil?”

NR SMÅLAND. I dagens program får vi en uppdatering kring några av de många seriebränder som härjat och fortfarande delvis härjar runt om i landskapet.

Det presenteras utvalda nyheter från olka delar av Småland, så som ”ungdomsgäng” som slåss i centrala Kalmar. Det diskuteras om vanvård som uppdagats på äldreboenden, en fråga som får nästeschefen att bli minst sagt upprörd. Men nyhetssvepet avslutas dock muntrare med en glädjande nyhet gällande Kalmar slott och får programdeltagarna att känna en ytterligare stolthet över att bo i Sveriges vackraste landskap.

NR Småland fördjupar sig i de många brott mot äldre som är ett återkommande lisa i dagens mångetniska samhälle, där kriminella gäng ger sig på de svagaste i samhället och utnyttjar gamla människors godtrogenhet för egen vinningas skull. Detta görs möjligt genom att bankerna i allt större utsträckning försvårar kontanthanteringen för befolkningen.

Programmet avslutas med ett ämne som ger hopp för framtiden, politikerförakt. Folkets missnöje ses som hot och hat, där medias intima band till de förtoendevalda runt om i kommunerna ytterligare distanserar politikerna från det folket de är satta att företräda och slutligen ger Magnus Wardmo ett genmäle på ett oy vey från en okänd krönikör från Höglandet.

NR Småland är ett sundare alternativ till dagens dekadenta lokalradiokanaler. Ett program som med stolthet inte är genuscertifierat, HBTQ godkänt eller gått genom åsiktsförtryckets filter.

Som en del i Nordisk Radio så är vi en nationalsocialistisk lokalradio som behandlar Småland och det småländska folkets vardag. Vare sig du är till Småland inflyttad eller smålänning i exil så kommer vi att hålla dig uppdaterad om en del av händelserna bakom rubrikerna, det som lögnmedia vill dölja för smålänningen i gemen. Vi gräver i notiser för att finna det som systemet försöker sopa under mattan.

Vi vänder inte blad, vi försöker vända på vart enda blad.