NR Småland #2: Offentlig aktivism, bränder och landsbygd

NR SMÅLAND. Välkomna till avsnitt #2!

I detta avsnitt berättar NR Småland om två offentliga aktiviteter som har ägt rum i Småland och ett månadsmöte med en handfast eller kanske mer korrekt, fotvänlig utbildning.

Vidare så rapporteras det om ett våldsdåd som kunde förhindrats, om en dom inte mildrats av den icke politiskt tillsatta Göta hovrätt, men även till ett storstadsfenomen som nu flyttat till Småland där barn blir drabbade av vuxenvärldens svek.

NR Småland fördjupar sig i en het företeelse som tycks sprida sig som en löpeld över landskapet och avslutar med att fördjupa sig i den demografiska förändringen som sker på Smålands landsbygd.

Håll till godo, här kommer NR Småland, en del av Nordisk Radio, lagom till förmiddagsrasten eller den sena frukosten.

NR Småland är ett sundare alternativ till dagens dekadenta lokalradiokanaler. Ett program som med stolthet inte är genuscertifierat, HBTQ godkänt eller gått genom åsiktsförtryckets filter.

Som en del i Nordisk Radio så är vi en nationalsocialistisk lokalradio som behandlar Småland och det småländska folkets vardag. Vare sig du är till Småland inflyttad eller smålänning i exil så kommer vi att hålla dig uppdaterad om en del av händelserna bakom rubrikerna, det som lögnmedia vill dölja för smålänningen i gemen. Vi gräver i notiser för att finna det som systemet försöker sopa under mattan.

Vi vänder inte blad, vi försöker vända på vart enda blad.