NR Dalarna#30: Julavsnitt med uppringningar

DALARNA. I årets specialsändning av Dalarnas lokalradio kommer det diskuteras jul och jul-relaterade ämnen, och dessutom kommer flertalet kamrater ifrån nästet kommer ringas upp!

Veckans avsnitt är synnerligen avslappant och är här precis i tid för att göra dig redo för julafton som bara är en vecka bort! Programledare är som alltid Max Rosenfors, med sina fasta medarbetare Emma Karlsson, och morbergets fara, Fredrik Engman.

I vår juliga uppställning av programpunkter kan du vänta dig:

  • Massvis med uppringningar av kamrater från hela Dalarna
  • De julkalendrar som panelen tyckt om på senaste tid, och som de minns från sin barndom
  • Vad en riktig Nordisk Jul faktiskt är
  • Nyheter ifrån Dalarna
  • Och en riktigt god jul

Vi siktar dessutom på att börja lite tidigare än vanligt, 19:30, så att sändningen som med hög risk kan bli en mini-uppesittar kväll inte riskerar att dra sig in på småtimmarna!

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].