NR Dalarna #32: Urban Exploring med Jesper

Dalmasarna och dalkullornas månadskvällar är som alltid räddade av lokalradion ifrån Dalarna, och med oss ikväll har vi Kampgruppsmedlemmen Jesper Eriksson, som kommer berätta om Urban Exploring i bygden.

I ytterligare ett avsnitt från Bergslagen så sänder Max Rosenfors med sina medarbetare Emma Karlsson, och Fredrik Engman! Denna gång har man dessutom med sig Jesper Eriksson från nästets Kampgrupp, som kommer diskutera sitt intresse av Urban Exploring.

Alltså kan ni se fram emot:

  • Nyheter ifrån Dalarna
  • Emmas intresse för odling
  • Allt du inte visste att du behövde veta om Urban Exploring
  • Och sist men inte minst, ett trevligt samtal!
På bild, Jesper Eriksson, Tyskgruvan i Kopparberg

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

Jaaaa! Tack ska ni ha vänner!