NR Dalarna #23: Vildmarksturen i Näste 5

Denna vecka kommer avsnittet att avhandla flera spännande ämnen, bland annat Emmas fortsatta kontakt med Ludvika kommun och folk i bygden gällande den så kallade “nmr-listan”, men också Christoffers historiereportage. Men framförallt, vildmarksturen i Näste 5!

I avsnittet så är Max Rosenfors i sedvanlig ordning programledare, med sina fasta medarbetare Emma KarlssonChristoffer Runnholm, samt Morbergets fara: Fredrik Engman. Denna gång gästar dessutom kampgruppsmedlemmen Jesper Eriksson för att berätta om den tuffare vildmarksturen som genomfördes i helgen.

I programmet kan ni se fram emot:

  • Christoffers nyhetssvep.
  • Emmas vidare kontakt med kommunen och folk i bygden gällande den så kallade nmr-listan”.
  • En rapport gälllande helgens aktivitet i Dalarnas skogar!
  • Historie och kulturbildning som Christoffer kommer hålla i.

Häng med i livesändningen varje måndag, 20:00!

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].


Prenumerera på NR Dalarna med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
1 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
2 diskussionsdeltagare
MaxFredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

Ludvika kommun borde väl polisanmälas för sina politiska åsiktsregister. De bryter mot lagen. Borde vara ett solkart fall. Det finns såklart inget tjänstemannaansvar så värdegrundspolitrukerna går helt fria från sina brott, men huvudmannen borde gå att få formellt fälld.

Max
Lyssnare

Tyvärr så är det snarare regel än undantag att systemet bryter mot sina egna regler. Så min tillit vad gäller att rättsväsendet skulle fälla någon för detta är låg. Det kommer däremot att följas upp mycket mer än ett enskilt avsnitt här på NR Dalarna, det ska dom allt få se.

Vad gäller rättvisa dock, så får vi nog det först vid Finspång.