NR Dalarna #21: Misshandeln på Kyrkskolan

Denna vecka kommer programmet fokusera på den grova misshandel som utfördes på Kyrkskolan i Ludvika, och den skolledning och kommun som ligger bakom detta.

Programeldare för avsnittet är Max Rosenfors, även medarbetarna Emma Karlsson, Christoffer Runnholm och Fredrik Engman medverkar ikväll.

Programmet kommer fokusera på den grova misshandel som utförts av somalier på Kyrkskolan i Ludvika, där vi har hört av oss till folk i bygden och satt oss in i situationen.

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].


Prenumerera på NR Dalarna med RSS