NR Dalarna #18: Sälen och musikaliskt skapande

Lokalradion ifrån Dalarna sänder igen denna måndag. Ett avsnitt med mer information gällande byggandet av en flygplats i Sälen, Christoffers musikaliska skapande och ett nyhetssvep från området!

Programledare för avsnittet är Max Rosenfors med sina två medarbetare Fredrik Engman och Christoffer Runnholm. Emma kunde tyvärr inte medverka i avsnittet på grund av att familjen krävde hennes uppmärksamhet denna kväll!

Bland kvällens ämnen hittar vi:

  • Flygplatsen i Sälen.
  • Att en äldre man dömts för sexuellt ofredande i Borlänge.
  • Förorenat dricksvatten i Nås och Gesunda.
  • Och en insyn i hur det är att skapa musik tillsammans med Christoffer.

NR Dalarna är ett lokalt radioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson, Fredrik Engman. Även kända ansikten och röster som nästeschefen Pär Sjögren och aktivisten Nicklas Norling turas om att vara med då och då.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].