Mimers Brunn #27: Nato, FN, EU och kurderna

MIMERS BRUNN. Mimers Brunn försöker ta reda på hur Sverige hamnat i den absurda situation vi befinner oss i.

Nato-debatten fortsätter och i detta avsnitt försöker vi även gå in på djupet om hur det kommit sig att denna krigsallians brett ut sig över Europa. Vi berör därför en annan krigsorganisation som startade det hela – Förenta Nationerna, FN. Kalla kriget hinner vi också med innan vi pratar minoritetsgrupper som den kurdiska och dess möjligheter att besluta över svensk inrikes- och utrikespolitik.

Medverkar gör Fredrik Vejdeland, Jonas De Geer samt vår gäst från Radio Nordfront Simon Holmqvist.

Mimers brunn är en radikal patriotisk podcast där viktiga och ofta kontroversiella ämnen diskuteras. Fokus ligger på ideologi och systemkritik, men syftet är inte att ge färdiga svar i alla frågor, utan snarare att genom analys, debatt och provokation engagera lyssnarna till egna funderingar och diskussioner. Mimers brunn framförs som ett samtal mellan de tre fasta deltagarna Fredrik Vejdeland, Jonas De Geer och Mikael Hovila, ibland kryddat med humor, anekdoter eller rena personangrepp på etablissemangets representanter.


Prenumerera på Mimers Brunn med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment