NR Dalarna #11: Gustav Vasas färd genom Dalarna, nyheter och EU-valet

NR DALARNA. Ikväll klockan 20:00 är NR Dalarna-gänget tillbaka där man bland annat kommer att prata om Gustav Vasas färd genom Dalarna och det stundande EU-valet.

Ikväll är det dags igen för ett rykande nytt avsnitt av NR Dalarna. Avsnittet kommer dock att hållas lite kortare än vanligt då flera av medarbetarna tyvärr har andra åtaganden under måndagskvällen.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Jimmy Björk och Jesper Eriksson. Även Emma Karlsson tar en stunds paus från sin mammaledighet för att medverka i kvällens avsnitt.

Nicklas Norling, som tyvärr inte kan vara med under hela avsnittets gång, kommer dock att dyka upp en kort stund för att prata om EU-valet.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Pedofiler härjar i Ludvika
  • Göran Törnqvist avgår som rektor på Lorensbergaskolan.
  • Gustav Vasas färd genom Dalarna
  • EU-valet

Brunnbäcksstenen

För Sveriges Frihet
för
hem och fosterbygd
kämpade och segrade
dalamännen
här
• 1521 •
Minnesgode landsmän
reste stenen
1896.

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].