Radio Regeringen kommer tillbaka!

Äntligen är det dags för Radio Regeringen att komma tillbaka, vi är här för att stanna!

Efter en välbehövlig paus gjorde vi ett besök i etern över jul men nu är det dags att sätta igång på riktigt. Sändningstid och dag är samma som tidigare, fredagar kl 20.00. Även programbeskrivningen stämmer ganska bra, men mycket annat kommer förändras nu i vår. Händanefter kommer vi endast sända varannan vecka, detta för att kunna ge er lyssnare högsta möjliga kvalité.

Den största förändringen är dock att vi bytt programledare och nu välkomnar vi Hanne, från Rede 1 i Norge, som fast programledare tillsammans med Elin. Detta har öppnat upp nya möjligheter att göra Radio Regeringen mer nordiskt och inte så fokuserat på Sverige då de kommer talas både svenska och norska i programmet. Samt att våra på många sätt lika men ändå så olika kulturer, kommer att mötas och ge oss ett bredare perspektiv. Detta är något vi utforskade över jul i våra två specialprogram och upplevde som en succé.

I vår kommer programmen ha återkommande inslag med fokus på självförbättring och hälsa. Nej, vi kommer inte prata endast bantning utan hur vi alla kan bli den bästa möjliga versionen av oss själva utifrån våra egna förutsättningar. Vi kommer gå in på allt från mental och fysik hälsa till intellekt. Vi vill be er lyssnare att fortsätta vara en del av programmet och vara med och dela med er av er resa till självförbättring, oavsett hur stor eller liten den har varit eller är. Det kan vara allt från att ta er ut ur ett missbruk, till att bli bättre på att komma upp ur sängen på morgonen.

Självklart kommer vi ha tusen andra diskussionsämnen också, med liknande inriktning som i tidigare program. Har ni lyssnare önskemål av ämnen eller personer som ni skulle vilja gästade programmet, hör av er, ni är en del av Radio Regeringen!

Mail: [email protected]
Tel: 02 1495 1488

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Tobias senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Tobias Malva
Lyssnare

Glädjande nyhet,skall bli intressant HS kamrater