P3:s Moa Wallin tackar ja till inbjudan från Radio Nordfront

Efter att Nordisk Radios flaggskepp Radio Nordfront under en tid med intresse följt och rapporterat om radioprofilen Moa Wallin från P3:s Tankesmedjan och podden Della Q har hon tackat ja till att delta i kommande söndags avsnitt.

Wallin kontaktade under måndagen Radio Nordfronts Simon Holmqvist för att be honom framföra att hon önskar att Radio Nordfront slutar antyda att hon har “nazistiska” sympatier. Det hela slutade med att Holmqvist erbjöd henne att dementera detta själv – i Radio Nordfront.

— Först var hon tveksam, men så småningom insåg hon att det nog var det bästa sättet att gå vidare. Hon har bland annat på Twitter använt sig av oss för att provocera, så hon har ju lite sig själv att skylla, säger Holmqvist till nordiskradio.se.

Radio Nordfronts programledare Robin Palmblad ser framemot Moa Wallins gästinspel i programmet.

— Episka tider. Att Moa Wallin “gör en Jonas Inde” är ett tecken i tiden när även kändisar vågar lämna judisk makt-media och istället vända sig till alternativmedias konsumenter. Riktigt cool! låter han hälsa.

Moa Wallin är en del av en ny generation kulturarbetare som vänt politiskt korrekthet ryggen. Under hösten blev hon och hennes kollegor Anna Björklund och Bianca Meyer symboler för “den nykonservativa kvinnan” efter en krönika av DN:s Greta Thurfjell om “Huskvinnans återkomst – och konservatismens förbjudna lockelse“, där hon använde just Della Q som utgångspunkt.

I Della Q har Wallin med kollegor bland annat kritiserat att hålla sina barn på dagis, feminism, metoo och vänsterkulturmänniskor. I P3:s satirprogram Tankesmedjan har Wallin kritiserat feministmytomanen Linnéa Claeson och kritiserat EU:s nya copyrightdirektiv för att de “dödar memerna“.

Missa alltså inte nästa söndags Radio Nordfront där Moa Wallin gästar!

Moa Wallin har tidigare diskuterats i RN Direkt #84 och RN Direkt #98.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

4
Kommentarer

Please Login to comment
4 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
4 diskussionsdeltagare
TimoPeterVedklampenSigbjorn senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Sigbjorn
Lyssnare

Bra försök 🙂 men den gubben gick inte.

Vedklampen
Lyssnare

Kul!

Peter
Redaktör
Peter

Hashtag “simonholmqvistbigcrush” ?

Timo
Lyssnare

Fan då, insåg vilket datum det var