RN DIREKT#243: Iran-rättegången och regeringskrisen SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Radio Nordfront är tillbaka och ska bland annat diskutera regeringskrisen som kan uppstå på tisdag. Dessutom gästar iraniern Mehrab Fakhraei för att tala om den pågående rättegången mot den iranske statstjänstemannen Hamid Noury.

Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 19:00. Medverkar gör Simon HolmqvistMartin SaxlindTobias Lindberg, och Pär Öberg.

I programmet kommer också Hamid Noury att gästa, som hjälpt Nordfront med information rörande rättegången mot den iranske statstjänstemannen Mehrab Fakhraei.

RN kommer även att diskutera misstroendeförklaringen mot justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) och regeringskrisen detta kan leda till.

Dessutom kommer man att gå igenom den nya övervakningslagen som började gälla den 1 juni.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS