Den enda valpodden är Nordisk Radios valpodd som sänder varje kväll klockan 19:00 framtill valet. Analyser blandas med diskussioner och heta tagningar. Vad betyder det senaste utspelet, vad sysslar de politiska partierna med och hur går det för oppositionen? I vår valpodd får du veta allt det senaste och mest väsentliga och hur detta påverkar vårt folks intressen. Vår valpodd är Den enda valpodden som är relevant.

SANNINGEN SOM VAPEN

Den enda valpodden har skapats för att vi vill bringa ärlighet och sanning i en tid av groteska lögner. Under den period där “folkvalda” och andra inom systemet ljuger som allra mest för folket, är vår avsikt att syna dem och samtidigt föra fram sanningen som vapen.

Vad detta innebär är att vi tänker ta oss friheten att säga vad vi vill om valet, partierna eller demokratin i sig utan munkavlar eller skygglappar. Demografins realitet och rasfrämlingarna som ska skickas hem, den judiska makten över media och opinionen, reformismens ohållbarhet eller det parlamentariska systemet som måste krossas för att vårt folk ska överleva – ingen kommer att gå säker från denna podd.

RADIKAL VALPODD

Att kalla en spade för en spade och inte bekymra sig för vad som är “taktiskt” eller inte ser vi som inte bara en viktig princip utan också en taktik i sig. Kanske den enda rätta och den som kommer ge störst resultat på sikt. Vår bestämda åsikt är att nationella inte ska anamma beteendet hos de systemlakejer som kallas för politiker utan istället skilja oss från dem genom att vara ärliga, radikala och föra fram rätt budskap. De som historiskt anpassat sig efter systemets spelplan har i förlängningen blivit en del av systemet.