RN DIREKT#115:
Köpenhamn, dejting-appar och könsbyten

RADIO NORDFRONT. Ikväll kommer Radio Nordfront att tillgodose den abstinens som kanske infunnit sig hos en del av er. Och Öberg.

Veckans RN-memer:

Veckans RN-minnen:

Expressen har varit efter “NMR-mannen” länge. Tobias med sin blivande fru vid Stadshus-kajen en tidig vårdag 1996. En reporter frågade om de fick använda bilden på det nyförälskade paret.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I så fall rekommenderas du att lyssna på Bonnie Tyler – Total Eclipse of the Heart. Radio Nordfront tar dock avstånd ifrån vissa delar av musikvideon som exempelvis då de halvnakna männen springer in vid 3:47 för att dansa i ring på ett suspekt vis runt Bonnie.

Några av kvällens ämnen:

  • Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg medverkar för att berätta om gårdagens offentliga aktion i Köpenhamn, Danmarks huvudstad.
  • Simon Holmqvist kommer att HUGGA SVÄRDET i diverse dekadenta dejting-appar. Flera av dessa dejting-appar ägs av judisk makt-rörelsen. Hur påverkar dejting-kulturen folket och framförallt den redan växande spänningen mellan könen? Dessutom har han fått brev ifrån Säkerhetspolisen. Men vad stod det i brevet?
  • Pär Öberg har återigen lackat ur på en judisk makt-NGO som skumraskat ihop en undersökning som menar på att 98 procent av svenskarna tror på det som av judisk makt-rörelsen kallas för “Förintelsen”.
  • Martin Saxlind har kikat på tv-programmet Uppdrag Granskning som nu senast gick in på att mer och mer tyder på att många av de lyssnat på pk-media och “bytt kön” nu kommit att ångra sig.
  • Tobias Lindberg gör ett UTRIKESSVEP där han går igenom det viktigaste som skett med utrikespolitiken, ett ämne som ligger RN-panelen varm om hjärtat. Denna gången blir det USA, Syrien och Venezuela.

Tack till 5 st som donerat! 🙂

Andreas Svensson

Jens

Mauritz

Martin E: Meddelande “det är enklare att betala med bitcoin än med paypal, skärp er nu (((tjuvlyssnare))) och börja donera!”

Jan Hjelm

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Nu finns det en instruktionsfilm som förklarar exakt hur man som lyssnare kan stötta Motståndsrörelsen och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment