RN DIREKT#112: Nedsläckt land, Islamska Staten och Katyn-massakern

Det kan hända att kvällens avsnitt SPRÄNGS eftersom det är så EXTREMT LADDAT. Julius Blomberg, Johan Persson och Henrik Gustafsson medverkar.

Radio Nordfront uppgraderas:

Nu är det officiellt, Johan Persson, hyllad på Flashback för sina frankofila utläggningar, blir en semi-permantent medarbetare i Radio Nordfront.

Såhär såg det ut tidigare i veckan då Radio Nordfront uppgraderades.

Veckans RN-meme:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I så fall rekommenderas du till att se följande film i vilken NMR-agenten James Bond slaktar, spränger och likviderar äckliga NATO-trupper och rasblandande kapitalist-gubbar.

Och även denna som skildrar hur den Nordiska staten gör upp räkenskaperna med fiender i exil, efter Finnspångrättegångarna 2022:

Några av kvällens ämnen:

  • Mynttorgsprotesterna — Julius Blomberg ska under dagen hålla tal och vi kommer att få en rapport ifrån hur den systemkritiska manifestationen gick.
  • Henrik Gustafsson gästar podden på nytt och kommer tillsammans med Martin Saxlind att gå igenom Katynmassakern, en brutal massaker utförd av Sovjet på 21 857 ur den polska intelligentian. Nordfront har tidigare skrivit en mycket bra Dagens datum om massakern.
  • Nyligen föll de sista små luckorna av jihadister från Islamiska staten, och i samband med det greps även den så kallade IS-svensken Michael Skråmo som blivit något av en ikon för IS-terrorister som åkt till Syrien. Men vad var egentligen Islamiska staten, denna terrorgrupp som plötsligt svepte fram som en storm över Syrien och Irak och lyckades ockupera enorma landområden och flera städer? Hur kunde de lyckas, och framförallt: Vad fick dem att misslyckas i slutändan? Simon Holmqvist har kikat närmre på allt detta.
  • De bägge preppersarna Tobias Lindberg och Pär Öberg vill prata om MSB:s nya tv-serie Nedsläckt land. Börjar liberalerna förstå att skiten kommer träffa fläkten när vi importerar människor som äter upp svenskens skafferi och sedan kommer “göra kaos” då svensken vägrar låta sig åderlåtas längre? Är tv-serien bra eller dålig? Vi vet inget, men dessa båda herrar vet allt och kommer låta oss andra få veta vad som vetas bör.
  • Radio Nordfronts nygamla brainiac Johan Persson har åkt ner till Paris och träffas den extremt anti-semitiske och häftige fransosen Alain Soral och dessutom intervjuat honom. Persson kommer berätta mer om detta möte.

Tack till er som donerat!

Martin som donerade 300 kr!

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Förkrav: Mobilt bankid, Swish
Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter.
8. E-posta till [email protected] och skriv vilket namn som vi ska tacka i Radio Nordfront.
Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.