REPRIS: NR Bohuslän #11: Första maj-kaos!

Obs. att detta är en repris av ett tidigare avsnitt.

 

REPRIS NR BOHUSLÄN. Nu har NR Bohuslän tagit semester och bjuder därför på en repris av ett av vårat bästa avsnitt.

Efter en händelserik demonstration på första maj i Kungälv samlades största delen av NR Bohuslängänget och sände live från eftersamlingen. Det bjöds på live interjuver, klipp från demonstrationen och en hel del helt oväntade incidenter. För första gången sände gänget live tillsammans på samma plats och med en aktiv publik som då och då deltog i diskussionerna.

Vi kommer snart tillbaka med liveradioprogram så håll utsikt på nordiskradio.se, vi kommer även försöka klämma in ett specialavsnitt live nu under sommaren missa inte det!

Skriv gärna till oss och berätta om din sommar samt skicka gärna in bilder till [email protected]

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment