NR Dalarna #8: IS till Vansbro?

NR DALARNA. I kvällens avsnitt av NR Dalarna kommer man att bland annat prata om IS-återvändare till Vansbro kommun, hedrandet av Gösta Hallberg-Cuula samt dalahästens historia. Missa inte klockan 20:00.

Klockan 20:00 är det dags för ett nytt avsnitt av NR Dalarna där man bland att kommer att prata om hedrandet av Gösta Hallberg-Cuula som skedde i söndags, rån i Nyhammar, IS-återvändare till Vansbro och Dalahästens historia.

Med som vanligt är Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Jimmy Björk och Emma Karlsson. Även Jesper Eriksson, som numera är en permanent medarbetare i NR Dalarna, medverkar i kvällens avsnitt.

Bland annat kommer man att diskutera:

– Rån i Nyhammar.
– IS-återvändare till Vansbro kommun.
– Gösta Hallberg-Cuula
– 1 maj.
– Dalahästens historia.
– Massa annat.

NR Dalarna är ett lokalt radioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson, Fredrik Engman och Christoffer Runnholm. Även nästeschefen Pär Sjögren och aktivisten Nicklas Norling turas om att vara med i varje avsnitt.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected].