NR Bohuslän #48: Föredrag med Tobias Lindberg

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt fyrtiosjunde program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

I kväll gästas NR Bohuslän av ingen mindre än Tobias Lindberg som i helgen höll ett föredrag som arrangerades av näste 2. Tobias kommer i kväll berätta lite kortfattat om föredraget som var det första av många som kommer arrangeras av nästet där både familjemedlemmar och sympatisörer är välkomna att delta. Förutom detta har en hel del annat hänt i Bohuslän bland annat har ny information om Wilmamordet framkommit.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Månadsmöte med föredrag
  • Tobias Lindberg om sitt föredrag
  • Mattsons förljugna gullunge fortsätter förnedra sig själv
  • Utpressning och hot mot barnfamilj, krävde 100 000 kr
  • Våldtäkt i Mariebergs naturreservat
  • Uppdateringar: Wilma och den försvunna mannens bekanta försvunnen

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment