NR Bohuslän #18: Extrainsatt specialavsnitt

Ca kl 15.00 samlas NR Bohuslängänget någonstans i Bohuslän och njuter av en sommardag tillsammans.

Som utlovat kommer här ett lite speciellt avsnitt. Elin Reinhardt, Tommy Hvit och kustlantisen Jocke samlas för att äta en festlig lunch, umgås och sända ett radioavsnitt. Gänget kommer diskutera vad som hänt hittills i sommar och vad västkusten har att erbjuda. Kanske kommer det även hinnas med ett reportage. Så duka fram räkorna eller sätt er ner på klipporna och njut av sommaren med oss.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 15:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment