MÄO #41: Mer än Nordisk Röst


MER ÄN ORD. Aktivisterna är samlade för avrapportering av den gångna veckan, utskällningar inför första maj och veckans gäster pratar om den nya aktivistpodden Nordic Voice.

Aktivisterna är i vanlig ordning samlade i formering: Simon Engelin, Oscar Bergström, Niklas Yngwe och Tobias Malvå. Kvällens avsnitt har denna gång två gästande aktivister. Den återkommande skensmålänningen Julius Blomberg och den nyblivne programledaren Tysk-Max (från okänd ort).

I kvällens avsnitt dikuteras bland annat:

Mer än ord är en podcast i radionätverket Nordisk Radio. Programmet leds av Simon Engelin och med sig har han ett roterande gäng med aktivister från Nordiska motståndsrörelsen.

Vi snackar för det mesta om ämnen som rör våra liv som aktivister i världens i särklass främsta nationalsocialistiska organisation. Vi har högt i tak, men försöker ändå hålla en hyfsat låg nivå.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment