Lifsferill #27: Värmesystem: Vedpanna

LIFSFERILL. I det tjugosjunde avsnittet av Lifsferill så har vi återigen med Johan från Nordic Frontier som vi snackar vedeldad värmepanna med.

I det tjugosjunde avsnittet av Lifsferill så har vi återigen med oss Johan Svensson som vanligtvis är med i Nordic Frontier men här kör vi på svenska och diskuterar värmesystem, med störta inriktning på den lösningen Johan kör, nämligen vedeldad värmepanna.
vi kör så klart även en del sidospår och lyssnar på lite musik.
I detta avsnitt kör vi ett 60 tals tema på musiken där Johan fick välja mestadelen av musiken.

Skapa gärna ett konto på spreaker för att gilla och kommentera detta avsnitt.

Vill du kontakta oss på Lifsferill ta då och maila? Maila oss på [email protected]

Lifsferill är en podd som är inriktad på prepping och självhushåll och ämnen däromkring. Namnet ”Lifsferill” är ett fornnordisk/isländskt ord som betyder ”Livscykel”.

Lifsferill är en del av Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Daemon, Peter, Tobias och Fredrik.

Nordisk Radio gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor till våra program.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment