Ledarperspektiv #42: Ett globalistiskt Europa eller ett nationalsocialistiskt Norden? Arbetsförmedling och 1 maj

Här kommer det fyrtioandra avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Om frånvaro och ekonomi
  • Simon Lindbergs arbetsvecka
  • Veckans betraktelse: Arbetsförmedling
  • Nyhet: 1 maj i Kungälv och Ludvika
  • Ideologisk fråga: Ett globalistiskt Europa eller ett nationalsocialistiskt Norden?

Diskussionsunderlag:

Här är parollen för 1 maj-demonstrationer i Kungälv och Ludvika

Ledarperspektiv #2: Är det meningslöst att demonstrera? Arbetarpolitik och demonstrationskultur

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor.

Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika Lampenschirm
Läsare

När Arbetsförmedlingen bildades fungerade den som Lindberg säger att den borde fungera. De förmedlade arbeten till företag och andra som behövde arbetare. Senare, och i synnerhet efter nedskärningar i offentliga sektorn dit man länge hade skickat arbetskraft — bra eller dålig — slutade de förmedla arbeten eftersom de inte längre hade den funktionen eller förmågan. Då övergick myndigheten till att kontrollera att arbetslösa skötte sina plikter i förhållande till statens regelverk för medborgarna. Numera fungerar de som kulturmarxistisk implementeringsmyndighet för regeringarnas värderingar och politik att påskynda folkutbytet. Att vår ledare är löneslavsarbetslös är inte konstigt. Samhället förtrycker systematiskt arbetsvilliga vita… Läs mer